Wednesday, April 20, 2011

Who Blocked U ? - FB SPAM???

hahh..apa crita pasal "who blocked u ? nih?? mesti smua FB² user sudah sedia maklum...(sapa² yang sudah klik atau ter"klik" link apps "who blocked u ?" nih pasti la ter amat tahu kan?? hehehe).

Who Blocked U ?

betul ker boleh tengok saper block kiter?? ape relevan nyer apps nih?? (pikir dari segi logik (-_-)??.....mcm tak relevan jer...)

sebelum nih ade jugak apps² FB yang sedemikian ruper...yang pasal link² video budak bunuh diri la..video lucah la...ermmm..dan link saper tengok atau visit profile..My total facebook views are..bla..bla..bla....hurm...pelik..FB pun orang² bijak pandai nih boleh buat SPAM dan SCAM....aduhhh..

yang sedeh nyer user² FB plak aper lagi..pantang tengok benda mcm popular cket trus la klik and Like.. (^_^) kalau link yang betul² patut di Like tu xper la..

Link apps tu kalau korang dah terlanjur klik..still boleh remove apps dengan TAG² tu...so don't worry... (xkan merosakkan laptop / pc / smartphone anda!!).
camner nak remove?? pegi kat apps setting..carik apps tu..then remove...yang tag tu plak rasa²se=mua tau kan?? kalau maseh xboleh remove sila komen kat bawah..nanti tolong bagi cara dier ok...

ni lagi contoh² yang lain tu...

nih yang my total facebook viewer




ni plak yang link² pasal video scam...oppss

No comments:

Post a Comment

Free Download By NB

RECENT COMMENT